Persondatapolitik (GDPR)

Persondatapolitik (GDPR)

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.



Hvem er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
Buddies er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontakt oplysninger nedenfor:



KunstafRune

Skælskørvej 35
CVR-nr.: 30211960

Telefon: 52116319

E-mail: rune@kunstafrune.dk



Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger:

For at kunne handle på kunstafrune.dk har vi som minimum brug for følgende oplysninger om dig, for at kunne afsende din ordre:

For- & efternavn
Adresse
E-mail
Telefonnummer


De personlige oplysninger som du deler med KunstafRune, anvendes udelukkende til at besvare spørgsmål, behandle ordrer eller give adgang til bestemte oplysninger.



Du kan altid ændre og slette alle personlige oplysninger på siden "Min konto".



Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet og/eller slettet.
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.


Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, så skal du kontakte os på rune@kunstafrune.dk.


www.datatilsynet.dk
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.